beauty Fashion Lifestyle

What I got for Christmas 2023

Nou, de feestagen zijn weer voorbij en ik ben eindelijk weer een beetje bijgekomen. Op de een of andere manier weet ik het altijd zo te plannen dat heel de vakantie uiteindelijk vol zit, waardoor ik heel weinig toe kom aan dingen als bloggen en waardoor ik voor ik het weet weer aan het werk moet. Maar goed… voordat ik daar weer over begin te stressen, leek vandaag me een mooie dag om terug te blikken op de kerstcadeaus die ik heb ontvangen afgelopen kerst. Precies zoals afgelopen jaar (alhoewel, dit jaar zonder COVID)!

Rugzak Kapten & Son

Kapten & Son rugzak

Laten we beginnen met een cadeau dat ik specifiek had gevraagd: een rugzak van Kapton & Son. Uiteraard had ik een linkje meegestuurd van het precieze model en de kleur die ik wilde, want zo’n tas moet natuurlijk wel aansluiten bij je eigen smaak. Dit is het model ‘Vardo‘ in de kleur ‘Sandstone’. Eigenlijk een heel klassiek model in een lichte kleur. Deze kleur sluit mooi aan bij mijn kledingstijl, omdat ik echt weg ben van bruin en zandtinten. Ik ben niet per se bang dat deze tas snel vuil wordt. Mijn vorige rugzak was ook zandkleurig en had ik al ruim 6 jaar. Ik heb deze misschien twee keer in de wasmachine gegooid en hij zag er echt niet smerig uit. Alleen de banden daarvan begonnen los te laten, dus een nieuwe rugzak was wel welkom!

Reisgids Jordanië

Reisgids over Jordanië

Ik had deze reisgids van Jordanië van Inside Guide niet gevraagd, maar hij komt wel goed van pas. Ik ga namelijk eind april naar Jordanië met mijn zus. In deze reisgids kun je veel informatie vinden over bezienswaardigheden in het land, maar bijvoorbeeld ook over de mentaliteit van Jordaniërs en de cultuur.

Paspoortcover

Paspoortcover Burkely

Deze prachtige paspoortcover van Burkely had ik wel zelf gevraagd, want zo’n grote reis maak je natuurlijk in stijl! Omdat dit mijn eerste reis gaat worden buiten Europa, heb ik sinds kort dus voor het eerst een paspoort. Deze cover is perfect om mijn paspoort goed bij me te houden. Ik ben er ontzettend blij mee en vind de cognackleur ook echt prachtig!

For the girls – kaartspel

Kaartspel For the Girls

Ook dit had ik zelf gevraagd. Ik ga binnenkort met mijn vriendinnen een weekendje weg naar Brugge, uiteraard kunnen we ons dan echt wel vermaken, maar ik zag dit spel (For the Girls) voorbij komen op Instagram en het leek me ontzettend leuk om mee te nemen naar zo’n tripje. Het is een kaartspel met verschillende opdrachten (bijvoorbeeld: maak een Instagram-story van de laatste foto uit je camerarol, of: geef deze kaart aan de grootste flirt). Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk kaarten probeert te bemachtigen.

Rituals mini’s

Rituals set mini's

Ook kreeg ik deze mini’s van Rituals. Het zijn allemaal handproducten. Vooral met de rescue hand mask van The Ritual of Jing ben ik erg blij. Ik had hier ooit een grotere verpakking van, maar kon deze nooit meer in de winkel vinden. Dat product verrichtte echter echt wonderen bij mij als het ging om droge handen of voeten.

Taartschep

Taartschep Flying Tiger

Dan een product wat ik waarschijnlijk niet zo vaak ga gebruiken: een taartschep. Het is heel schattig en ik hou van bakken, maar laten we eerlijk zijn: hoe vaak doe je dat nou echt? Want die taart ga je nooit opeten in je eentje (of met zijn tweeën), dus dan moet er al veel bezoek komen. Deze ligt bij mijn uitzet!

Hondensokken

Sokken met hondenprint

Tot slot kreeg ik een setje sokken met honden. I love me some dogs. Ik denk alleen niet dat ik deze sokken heel vaak ga dragen, want ik ben eigenlijk toch het meest fan van zwarte hardloopsokken (ja, ook als ik niet aan het hardlopen ben). Vroeger spaarde ik overigens wel hondensokken, maar die tijd is een beetje achter me. Al vind ik de corgisokken wel heel cute.


Dat was het weer! Al met al ben ik erg blij met alles wat ik dit jaar weer heb mogen krijgen. Er zitten veel bruikbare cadeautjes tussen en daar hou ik altijd wel van. Laat in de reacties vooral achter wat jij het leukste cadeau vindt wat ik heb ontvangen.

Liefs, Ilja
Follow my blog with Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial