beauty Fashion Lifestyle

What I got for Christmas 2022

Hoi lieve lezers,

Hopelijk hebben jullie een beetje kunnen genieten van de feestdagen. Ik wel, maar helaas heeft het bij mij een beetje een nare nasmaak. Ik zit momenteel namelijk in isolatie, omdat ik getroffen ben door COVID-19. Het gaat gelukkig allemaal wel redelijk met me, maar goed, leuk is anders. Laten we daarom ook maar niet te lang bij dit onderwerp blijven hangen en meteen over gaan op de orde van de dag: vandaag deel ik met jullie wat ik voor Kerstmis aan cadeautjes heb gehad.

Pink Gellac

cadeautjes Kerstmis 2022

Vorig jaar kreeg ik met een kerst een manicure-set van Pink Gellac. Sindsdien vraag ik bij iedere gelegenheid waar cadeautjes bij komen kijken eigenlijk wel weer nieuwe lakjes. Ik heb inmiddels een hele verzameling aan kleurtjes. De kleuren die ik deze kerst ontving waren 205 Burgundy Red (een mooie bordeauxrode kleur met een soort parelmoerglans) en Blushed Pink (een Rubber Base Cover, dat is eigenlijk een basecoat en een kleurtje in één, ideaal!).

Sokken en scrunchies

Wat kan er niet missen onder de kerstboom? Sokken natuurlijk. Of ten minste, in mijn beleving is dat iets wat iedereen ieder jaar bijna wel krijgt. Niet heel bijzonder, maar altijd welkom natuurlijk. Verder kreeg ik ook nog twee scrunchies. Hoewel de haarclip naar mijn beleving inmiddels wat hipper is, ben en blijf ik trouw aan de scrunchies. Ik vind die gewoon ideaal, omdat je er geen ‘haarpijn’ van krijgt.

Chloé – Signature

cadeautjes kerstmis 2022

Dit is mijn go to parfum en gezien mijn flesje bijna leeg was, vond ik het tijd om weer een nieuwe te vragen. Chloé Signature is een heel frisse, meisjesachtige geur. Ik ontvang er altijd erg veel complimenten over. Ik denk ook dat het een geurtje is wat niet iedere vrouw in haar collectie heeft en daardoor is het wat bijzonderder. Kortom: mocht je nog op zoek zijn naar een lekker geurtje, ik raad deze echt aan.

Schaaltjes

Zoals jullie misschien wel weten woon ik momenteel nog bij mijn ouders. Hoewel ik het hier echt helemaal prima heb en ik verwacht hier zeker nog wel een jaar te wonen, ben ik wel aan het sparen voor mijn uitzet. Deze hapjesschaaltjes zijn een mooie toevoeging daarvoor.

Sjaal en trui

cadeautjes kerstmis 2022

Ik ontving ook nog wat ‘kledingstukken’. Ten eerste een zwarte coltrui van de Costes. Deze heeft leuke splitjes bij de mouwen. Ik vind deze vooral ideaal om te layeren, bijvoorbeeld met een slip dress. Ten tweede kreeg ik een sjaal met zwart, wit, groene print van de Cotton Club. Deze staat heel mooi bij mijn winterjas die ook groen is! Ik deed ook al een aantal jaren met dezelfde sjaal, dus ik ben heel blij met deze nieuwe.

Cadeaubon bierbrouwerij

Tot slot kreeg ik van mijn zus en haar vriend nog een cadeaubon om met zijn allen een keer een rondleiding te doen door de plaatselijke bierbrouwerij, wanneer dat weer kan uiteraard.

Al met al ben ik erg blij met de cadeautjes die ik heb ontvangen. Ik weet zeker dat ik het allemaal ga gebruiken. Het meeste is zelfs al minstens één keer gebruikt. Ik ben benieuwd welk cadeau wat ik ontving jij het leukst vindt en wat je zelf hebt ontvangen voor Kerstmis. Laat het me vooral weten in de reacties!

Liefs, Ilja
Follow my blog with Bloglovin

One thought on “What I got for Christmas 2022

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial