beauty Fashion food Lifestyle recensie

Cosmopolitan Sleepover Goodiebox (at home) 2022

Nog een paar nachtjes slapen en het is weer tijd voor de Cosmopolitan Sleepover. De vijfde editie alweer. Dit is de tweede keer dat ik een goodiebox heb besteld die bij het evenement hoort. Ik ben ontzettend benieuwd wat erin zit!

Wat is de Cosmopolitan Sleepover?

Maart 2020, hartje lockdown, organiseerde Cosmopolitan voor het eerst de Cosmopolitan Sleepover. Dit is een nacht waarin vriendinnen samen een girls night kunnen houden met of zonder overnachting in een hotel. Hierbij hoort een leuke goodiebox en natuurlijk een overvol programma met onder andere lezingen, workshops en masterclasses.

In totaal zijn er twee verschillende tickets die je kunt kopen voor het evenement. Het eerste ticket kost €49,99 en is voor de ultieme meidenavond op je eigen bank. Bij dit ticket ontvang je een leuke goodiebox voor één persoon, waarmee je je eigen sleepover kunt organiseren. Het tweede ticket bevat dezelfde goodiebox + een hotelovernachting in Amsterdam op zondag 20 november 2022 met toegang tot allerlei leuke activiteiten.

Zelf ben ik voor het eerste ticket gegaan, dus de goodiebox. Ik ontving deze op zaterdag 12 november. Tijd om te unboxen!

De Cosmopolitan Sleepover Goodiebox

De Cosmopolitan Sleepover Goodiebox
de Cosmopolitan Sleepover Goodiebox

De goodiebox wordt geleverd in een prachtige gouden doos met daarop de tekst ‘Cosmopolitan’. Handig formaat om later nog onder je bed te bewaren en bijvoorbeeld dekentjes in te doen. Op het eerste gezicht zie je nog niet veel van de inhoud, maar de doos lijkt in ieder geval goed gevuld.

De inhoud

Overview 1-5
  1. Kneipp Good Night MOOD geurkaars, €7,99
    Deze geurkaars van Kneipp heeft een houtachtige geur en weeg 145 gram. Hij komt in een glazen potje met houten deksel. Kneipp belooft ongeveer 20 branduren.
  2. Cosmopolitan, nummer 5, oktober / november 2022, €5,25
    Uiteraard kan de Cosmopolitan niet ontbreken in een Cosmopolitan Sleepover Goodiebox. Op de cover staat dit keer Monica Geuze, wie het blad uiteraard ook even heeft geïnterviewd.
  3. Batiste Overnight Deep Cleanse Dry Shampoo, €6,99
    Een droogshampoo die je voor het slapen aan moet brengen (dat doe ik eigenlijk altijd al met mijn droogshampoo’s). Altijd handig!
  4. Innerfit Supplements Collagen Shot Orange, €2,50
    Dit is een nieuw product voor mij, maar het is dus een kant-en-klare ampul met 10 gram collageenpeptide. Dit kun je innemen voor een mooie huid, nagels en haar. Het is voor oraal gebruik.
  5. Meroda Changing Foundation, €29,95
    Dit product is natuurlijk hartstikke bekend van TikTok, daar wordt massaal reclame gemaakt voor deze foundation. De Meroda Changing Foundation belooft zich aan de passen aan jouw huidskleur, waardoor je nooit meer een te lichte of donkere kleur hebt. Daarnaast belooft hij de huid te hydrateren. Ik was al benieuwd naar dit product, dus ik vind het leuk dat deze in de goodiebox zit!
Overview 6-10

6. Proper Corn Sweet & Salty, €1,09
Een zakje popcorn in de smaken zoet & zout (gemeng) van 30 gram. Onmisbaar tijdens een filmavondje.
7. Caudalie Instant Detox Mask, €13,00
Een gezichtsmasker dat belooft onzuiverheden te verwijderen en poriën te verkleinen.
8. The Gift Label Dance It Out lipbalm, 7,99
Een lippenbalsem van 15 mL, natuurlijk product van vegan ingrediënten. Ruikt heel lekker kruidig.
9. Pukka elderberry & echinacea, 4,79
20 theezakjes in de smaak vlierbes en zonnehoek. Een bloemige smaak dus.
10. CTZN Cosmetics Nudiversal Lip Duo, €28,95
Een lipstick en lipgloss in één, in de kleur Mykonos. Ik kende dit merk en product nog niet, maar ik ben benieuwd.

Overview 11-15

11. O.P.I nagellak Grandma kissed a gaucho, €15,95
Een nagellak van het merk O.P.I in een paarse kleur. Leuk, maar als gellakgebruiker ga ik er waarschijnlijk niets mee doen.
12. Love Chock Zen Hemp Chocolate, €2,69
Een vegan chocoladereep van 35 gram met hennepzaad. Over het algemeen ben ik geen grote fan van vegan chocolade (behalve van Hands off my Chocolate), maar ik ben wel heel benieuwd hoe dit smaakt.
13. Duo Penotti Wafelreep, €2,19
Now we’re talking. Dit is dus echt iets voor mij. Ik hou echt van Duo Penotti en ik hou ook van Knoppers Nutbars en dít lijkt me dus een mengelmoes van beide. Vier repen van 36 gram.
14. Clarins Lip Comfort Oil, €6,13
Dit is een mini, want het originele product is 7 mL, maar desalniettemin nog steeds leuk. Een lipolie in de kleur 01 Honey.
15. Primark Olive Bath Oil, €5,00
Voeg een paar druppels toe aan je bad en hydrateer je huid op een laagdrempelige manier. Het flesje bevat 100 mL.

Overview 16-20

16. Duo Penotti hazelnoot & vanille, €2,95
Een klassieke pot Duo Penotti van 400 gram. Mijn favoriete broodbeleg, dus ik ben er blij mee! Nog tot oktober volgend jaar houdbaar.
17. By Lash Babe Custom Fast Lashes
Ik kan de prijs van dit product niet vinden, omdat ik niet kan vinden welk type nepwimpers ik ontvangen heb. Je moet dit aanbrengen met wimperlijm, maar die krijg je er dan weer niet bij. Dat is wel onhandig. Ik ben sowieso een ramp met nepwimpers.
18. Clay and Glow Face Cloth + Headband, €15,95
Dit is een washand en haarband van Clay and Glow. Handig als je je gezicht gaat schoonmaken.
19. Dashl Fabulash Mascara, €18,50
Een zwarte mascara met een siliconen applicator. De formule is vegan.
20. Be Golden oorbellen, €24,95
Gouden oorbellen met kobaltblauwe steentjes van stainless steel. De oorbellen zijn ongeveer 2 cm lang.

Overview 21 - 26

21. IT Cosmetics Foundation & Concealer kwast, €41,05
Oh chill! Ik heb zoveel kwasten, maar dus geen foundationkwast, dus dit komt heel goed van past. Ook gelijk een heel goede. Daarnaast zit er ook nog een concealerkwast bij (het is een 2-in-1-kwast), ideaal!
22. Zadig & Voltaire THIS IS HER! body lotion, €23,25
Een bodylotion van Zadig & Voltaire met een inhoud van 75 mL. Geen full size, want die is 100 mL, maar alsnog een heel fijne hoeveelheid.
23. Primark Shea Butter body cream, €5,00
Nog een product van Primark, namelijk een bodycream van 200 mL met sheaboter.
24. PS… Mini Face Massager, €2,00
Ook dit product komt van de Primark af, het is namelijk van het merk PS… wat daar verkocht wordt. Het is een tool om je gezicht mee te masseren.
25. L’Occitane en Provence handcrème, €24,00
Deze handcrème is echt gigantisch, namelijk 150 mL. Geen crème om in je tas te stoppen dus, maar wellicht wel om op tafel te leggen. Ook deze bevat sheaboter en is voor de droge huid.
26. IT Cosmetics Confidence in a cleanser Skin-Transforming Hydrating Cleansing Serum, €6,06
Dit is een cleanser en serum in een voor alle huidtypes. Hiervan krijg je 20 mL.

Textiel in de Cosmopolitan Sleepover Goodiebox

Tot slot zit er nog wat textiel in de box, namelijk: een lila buckethat van Eline Rosina, een topje van Freya in maat M, een strandtas en make-uptasje van Freya en een tote bag van Zadig & Voltaire.

Reclamefolders in de Cosmopolitan Sleepover Goodiebox

Tot slot veel reclame van producten die al dan niet in de box zitten. Zo krijg je onder andere een waaier van Gibsons Pink Premium Gin & een handleiding om cocktails te maken met Gibsons Gin, een code voor 3 maanden Hayu en een tester van Kylie Jenners Matte Liquid Lipstick (in de kleur 300 Koko K).

Wat vind ik van de Cosmopolitan Sleepover Goodiebox?

Het voelt altijd als een cadeautje om uit te pakken. Ik vind de prijs die Cosmopolitan vraagt voor de box in vergelijking met wat je krijgt erg laag. Er zitten zeker producten in die ik graag ga gebruiken. Mijn favorieten zijn: de foundation van Meroda, de wafelrepen van Duo Penotti en de 2-in-1-kwast van IT Cosmetics.

Momenteel zijn beide tickets helaas uitverkocht, maar hou Cosmopolitan zeker in de gaten voor een later evenement. Kende jij de Cosmopolitan Sleepover al? En zou jij er graag een keer heen willen? Of koop je liever alleen de goodiebox? Laat het weten in de reacties!

Liefs, Ilja
Follow my blog with Bloglovin

2 thoughts on “Cosmopolitan Sleepover Goodiebox (at home) 2022

  1. Wees blij dat je niet naar het hotel bent gekomen, afgelopen zondag…het was een grote chaos!! En in jouw box zit meer in dat in de box die wij kregen, daarin miste een aantal producten…helaas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial