adventskalender

Adventskalender van Be Creative: Midnight Red 2020

Nee, ik heb er nog geen genoeg van! Vandaar dat ik vandaag weer een adventskalender uitpak. Op de website van ICI Paris XL zag ik deze week dat ze naast de kalender van Only You ook een mini adventskalender hadden van het make-upmerk Be Creative.

In vergelijking met Only You is Be Creative een wat exclusiever merk. Je betaalt vaak meer voor een product en dan kun je ook een betere kwaliteit verwachten natuurlijk. Daarnaast kost deze kalender €64,95 (nu met korting €48,71), wat redelijk wat duurder is dan de kalender van Only You. En deze kalender heeft slechts de helft aan het aantal vakjes. Kortom: mijn verwachtingen zijn hoog. Ik hoop op niet te veel troep. Gewoon twaalf mooie make-up producten. Kijk je mee of de inhoud van deze Be Creative adventskalender gaat voldoen aan deze verwachting?

Disclaimer: deze blog bevat spoilers over de inhoud van deze adventskalender. Wil je nog niet weten wat er in deze kalender zit? Lees dan niet verder.

Het uiterlijk

Uiterlijk van de adventskalender van Be Creative
Binnenkant van de Be Creative adventskalender

Deze kalender is lekker compact. Een vierkant doosje dat aan de zijkant vast zit met een lint. De lay-out is simpel, maar dat vind ik ergens wel fijn. Niet te veel poespas, gewoon een simpele, maar stijlvolle kalender.

De producten zitten in genummerde doosjes. Daarnaast zitten er ter opvullen wat ongenummerde, lege doosjes in de kalender. Op zich heb ik daar zelf niet echt moeite mee. Ik vind het er zelfs best wel leuk uitzien. Ik heb liever dit, dan dat ze een heel klein product in een heel groot doosje doen, waardoor je te grote verwachtingen hebt.

De inhoud

De eerste zes producten uit de adventskalender van Be Creative

Dag 1: In het eerste vakje zit een liquid lipstick van 4 milliliter in een rode kleur genaamd 009 Supreme. Ik moet zeggen dat ik dit een heel leuk begin vind. Ik vind de kleur mooi en het product daarnaast ook erg bruikbaar. De grootte is prima. Niet mega groot, maar ook geen mini. Dit is wel een product wat ik zo nu en dan zal gebruiken. Ik heb hem ook al uitgeprobeerd: de kleur blijft door de dag heen goed zitten. Wel prikt hij bij mij een beetje op mijn lippen bij het aanbrengen. Er staan helaas geen ingrediënten op het product, dus waar dat precies aan ligt, weet ik niet.

Dag 2: In het tweede vakje zit een mooie lipstick. Het is een beetje een nudekleur die tussen rood en roze in hangt. Op de foto lijkt hij donkerder. De kleur heet 004 Godess. Ook hier weet ik zeker van dat dit nog van pas gaat komen. Ook leuk: dit is dus een full size. De dop heeft een magnetische sluiting. Dat vind ik heel fijn aanvoelen.

Dag 3: Ja, een typisch gevalletje opvulproduct. Een pincet. Ik had gehoopt dat dat soort dingen er niet in zouden zitten, omdat de kalender redelijk prijzig is en daarnaast minder vakjes heeft dan een reguliere adventskalender. Kijk… Het is geen troep die ze meeleveren. Deze pincet komt heus nog wel een keer van pas. Hij voelt echt goed aan en heeft ook een beschermhoesje aan het uiteinde, waardoor hij langer mee kan. Maar ik koop deze kalender toch voor de make-up. Niet voor pincetten. Die heb ik al genoeg in huis rondslingeren.

Dag 4: Gelukkig gaan we weer goed verder. In het vierde vakje zit weer een liquidlipstick. Opvallend wel dat er zoveel lipproducten vlak achter elkaar zitten. Maar goed… Ik klaag niet. Ik hou van lipproducten. Daarnaast zijn de kleuren ook ideaal. Echt bruikbaar. Zo ook deze in de kleur 007 Soulmate. Ik heb ook echt blij dat het matte lipsticks zijn en geen shiney. Dit is allemaal echt mijn ding. Heel blij mee!

Dag 5: Een mascara! Na deze periode barst ik weer van de mascara’s. Maar mijn laatste begon ook een beetje op te raken, dus ergens is dit wel fijn. Dit is de Neverending Lengthening Mascara in een gewone zwarte kleur (gelukkig, anders gebruik ik het niet). Een full size product weer. Hij heeft een simpel siliconen borsteltje met kleinen haartjes. Ik vind hem er zelf goed uit zien. De stopper werkt ook goed. Ik weet zeker dat deze mascara niet op je wimpers gaat klonteren.

Dag 6: Oké, minder leuk weer dit. Een spiegeltje. Weer zo’n typisch opvulproduct dat in elke kalender zit. Ook dit keer geen troep. Twee spiegeltjes aan de binnenkant: een vergrotende en normale. Het spiegeltje sluit met een magneet en het voelt kwalitatief gewoon echt wel goed aan. Maar ja… Ik vind het gewoon heel jammer dat iedere adventskalender dezelfde soort opvulproducten er in doet.

Dag 7: Oké, dit vind ik wel echt een aanfluiting. Wat lelijk. Sorry. Hier zit dus een Liquid Glitter Eyeshadow in, in de kleur 002 Glitz. Volgens mij moet hij Goud zijn, maar hij slaat een beetje geel uit. Het pigment is heel goed, maar deze kleur vind ik echt verschrikkelijk. Ik weet eigenlijk al zeker dat ik dit niet ga gebruiken. Nee, ook niet met de feestdagen.

Dag 8: In het achtste vakje vinden we een klein rood nagellakje. Ja, het past bij de kalender (Midgnight Red) en bij kerst. Dus wat dat betreft een prima product. Volgens mij zijn zowel de liquid eyeshadow als deze nagellak speciaal voor de kalender gemaakt, want deze kan ik niet op de website van Ici Paris XL vinden.

Dag 9: In vakje negen zit een full size zwart oogpotloodje. Deze zit eigenlijk ook al in iedere kalender. Maar het is op zich wel een bruikbaar product. Deze kun je gewoon uitdragen, het is geen echt potlood. Dus dan hopen we maar dat dat een teken is dat we geen puntenslijper in deze kalender gaan vinden, haha.

Dag 10: In het vakje van dag tien zit een lip plumper. Eerst had ik er geen in mijn stash en nu alweer twee. Goed. Leuk product. Ik ben ook weer benieuwd naar de werking hiervan. Ik heb meestal het idee dat ze niet heel veel voor mijn lippen doen, behalve een fris gevoel geven en mijn lippen laten glanzen. Maar we gaan het meemaken of dit me lippen geeft à la Kylie Jenner!

Dag 11: Ja? Een wimperkrultang? Ik weet niet zo goed wat ik hier van moet vinden. Aan de ene kant wel een opvulproduct. Aan de andere kant vind ik het ook wel leuk? Ik heb natuurlijk al wel een wimperkrultang. Maar eentje extra is nooit erg. Daarnaast vind ik het zwarte desing ook wel mooi. Hij voelt goed aan. Ik vind het geen stom product, ben alleen ook niet razend enthousiast.

Dag 12: En dan zou je hier de klap op de vuurpijl verwachten. Maar goed… Ik ga het niet eens spannend maken: die zit er niet in. Ja, je ziet het goed op de foto: in het laatste vakje zit een beautysponsje. Die heb ik inmiddels ook wel genoeg. Deze voelt wel heel bouncy aan. Ik denk alleen dat ik hem niet echt ga gebruiken. Jammer dat ze niet afsluiten met een leuke oogschaduw, lipstick of blush.

Wat vind ik van de Be Creative adventskalender?

Nou, dat waren ze dan: de twaalf producten uit de adventskalender van Be Creative. Wat ik er van vind? Op zich een prima kalender. Ik denk dat je het bedrag dat je er voor neerlegt er echt wel uit haalt. Maar dan moet je dus wel alle producten ook daadwerkelijk leuk vinden. Ik vind het voor twaalf dagen wat veel opvulproducten. Al zijn ze wel van goede kwaliteit en daardoor voelt het een beetje alsof ik aan het zeuren ben. Ik ben niet omvergeblazen, maar er zitten zeker producten tussen die ik misschien wel aan mijn dagelijkse stash ga toevoegen.

Wat vinden jullie van deze adventskalender en de producten die er in zitten? Vinden jullie het wel óf niet leuk dat er naast make-up ook veel accessoires in de kalender zitten? Laat een reactie achter.

Liefs, Ilja

Follow my blog with Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial