Lifestyle recensie

Review: Black Rose Bathbomb van Lush

Met de komst van het nieuwe jaar lanceerde cosmeticamerk Lush zes nieuwe bathbombs. Van een kleurrijke Unicorn Poop tot een duistere Black Rose. Hoewel ik normaal niet zo’n fan ben van badderen, was ik ontzettend benieuwd naar Black Rose die belooft je water zwart te maken. Uittesten maar!

De Black Rose Bathbomb is te koop voor €7,50 bij de fysieke winkels van Lush of online. Een bathbomb bevat 190 gram product.

Wat vind ik van de Black Rose Bathbomb van Lush?

Impressie van de Black Rose bathbomb. De video is vier keer versneld.

Oké, om te beginnen: de uitstraling van de bathbomb vind ik echt prachtig. Er is rond 2017 al een Black Rose-bathbomb geweest en deze had roodkleurige glitters. Die zijn nu verdwenen. Persoonlijk vind ik de volledig zwarte versie wat mooier. Ik hou het graag simpel. Less is more, weet je wel.

Ik was een klein beetje bang voor vlekken in het bad. Ik had de bathbomb een aantal keer aangeraakt in het water en daardoor bleven er paarse vlekken achter op mijn vingers. Maar goed, iemand moet het uitproberen toch? Door die angst lag ik wel wat minder relaxt in bad. Desalniettemin is de geur heel lekker. Niet ontzettend heftig, maar heel fris, precies wat je verwacht van een rozengeur. En de kleur die je water krijgt, gewoon prachtig! Wel jammer dat de witte ‘golven’ na verloop van tijd verdwijnen.

Van vlekken in het bad was uiteindelijk niet echt sprake. Alle ‘zwarte’ plasjes water en afdrukken die achterbleven (wat echt ontzettend weinig was), waren goed weg te spoelen. Je neemt altijd een risico met bathbombs van Lush, maar in mijn geval heeft dit goed uitgepakt (zie de foto’s hieronder). De vlekken op mijn vingers waren na een dag ook verdwenen. Ik denk dat als ik ‘m nogmaals zou kopen, ik er wat relaxter bij zou liggen door deze ervaring.

Zou ik het nogmaals kopen?

Ik denk het niet. Maar dat ligt niet per se aan het product. Ik gaf eerder in dit blog al aan dat ik over het algemeen niet echt een persoon ben die graag in bad ligt. Ik kon er nu best van genieten, maar ik kan nou niet zeggen: dat ga ik iedere week doen. Ik ben graag in beweging. Een uurtje in bad voelt voor mij eigenlijk best wel als tijdsverspilling. Kortom: het product is leuk, maar vooral als je ervan houdt om lekker lang in bad te liggen.

Ik ben benieuwd wat jouw favoriete bathbomb van Lush is en of je deze ook hebt uitgeprobeerd. Laat je ervaringen vooral achter in de reacties!

Liefs, Ilja
Follow my blog with Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial