food recensie

Review: MyProtein Flavdrops White Chocolate

Black Friday en Cyber Monday zijn weer achter de rug. In mijn geval betekent dat veel nieuwe spullen in huis. Zo kocht ik Flavdrops van MyProtein in de smaak White Chocolate. Tijd voor een review.

Een flesje met Flavdrops van 50 ml kost normaal €7,49, maar tijdens Black Friday kon je ze kopen met 40% korting, waardoor een flesje €4,11 kostte. Hoewel op de website aangegeven wordt dat ‘white chocolate’ een nieuwe smaak is, is deze volgens mij al best lang te koop bij MyProtein. Ik denk dus eerder gewoon dat het een van de nieuwere smaken is.

Flaavdrops van MyProtein in de smaak White Chocolate

Wat vind ik van de Flavdrops White Chocolate?

Eerlijk: ik moet hier nog een beetje aan wennen. Ik heb het nu geprobeerd bij mijn chocolademelk (double chocolate ;-)), koffie en yoghurt. Ik moet echt nog leren doseren, want alles wat ik tot nu toe proefde was mega zoet. Ik denk dat je echt maar drie druppeltjes nodig hebt van dit goedje om je eten of drinken op smaak te krijgen. Er bestaan niet echt regels over het doseren, omdat de een natuurlijk meer houdt van extreem zoet dan de ander. MyProtein raadt ongeveer 7 tot 10 druppels aan per 200 ml drinken. Ik zelf vind dat nog behoorlijk veel. Kortom: dat is een beetje uitvogelen.

De smaak vind ik lekker. De witte chocola haal je er zeker uit. Ook uit de geur. Ik denk niet dat het een product is wat ik dagelijks zal gebruiken, maar zeker leuk om mezelf af en toe mee te verwennen. Bijkomend voordeel is dat er in 100 ml slechts 1 kcal zit. Kortom, in een heel flesje van 50 ml zit dus maar 0.5 kcal. En nou… Ik kan je vertellen dat je met zo’n flesje heel lang kun doen hoor. Ik denk dat niemand in een keer een half flesje in zijn eten of drinken gooit. Al ben je nog zo’n zoetekauw. Dat is té heftig.

Zou ik het nogmaals kopen?

Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar wat andere smaken. Vooral de Peach-smaak zou ik willen uitproberen. Andere smaken die ze nog hebben zijn: Cheesecake, Coconut, Hazelnut, Lemon, Mango, Marsepein, Mocha, Blueberry, Chocolate Peanut Butter, Strawberry, Toffee en Vanilla. Persoonlijk mis ik de smaak Caramel nog in dit rijtje. Dat lijkt me echt heel lekker voor bij koffie. Misschien een ideetje om te introduceren, MyProtein ;-)?

Ik ben benieuwd of jij bekend bent met de Flavdrops en wat jouw favoriet is. Laat het me weten in de reacties.

Liefs, Ilja
Follow my blog with Bloglovin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial