Favorieten van december

Favorieten van december

Hoi!

Afgelopen maand maakten jullie voor het eerst kennis met mijn rubriek ´Favorieten van…´. Ook in december heb ik weer verschillende nieuwe pareltjes mogen ontdekken die ik graag met jullie deel.


PinkGellac

Deze Pink Gellac set kreeg ik voor Kerstmis

Afgelopen maand was het natuurlijk Kerstmis. Wij vieren dat altijd thuis met paps en mams. Naast dat we lekker uitgebreid eten kopen we ook altijd cadeautjes voor elkaar. Mijn cadeau was niet helemaal meer een verrassing. Ik had namelijk al door laten schemeren dat ik dit wilde, maar ik kreeg een starter set van Pink Gellac. Hierbij zat een lakje (161 Ibiza Pink), een primer, een basecoat en een topcoat. En de LED lamp natuurlijk (en nog wat spulletjes). Waardoor je meteen aan de slag kunt. Ik heb al helemaal zin om mijn collectie aan te vullen met lakjes in allerlei kleurtjes. Hieronder de linkjes naar alles wat ik nu in mijn collectie heb:

Starter Set: Manicure Set Colour Splash
142 Coral Red
228 Creamy Mauve
110 Mystic
297 Lavender Grey
253 Milky Taupe


Railroad Ink

Dit is iets wat ik zelf helaas nog niet in mijn collectie heb (maar binnenkort wel #guilty), maar waar ik de afgelopen maand wel heel erg van heb genoten. Railroad Ink (verkrijgbaar in een diepblauwe en vuurrode versie) is een spelletje waarbij het de bedoeling is dat je zo lang mogelijke aaneengesloten wegen en sporen maakt door met dobbelstenen te gooien. De wegen en sporen teken je met een stiftje op een speelkaart. Een potje duurt ongeveer een kwartier. Lekker snel speelplezier dus!


The Princess Switch

Een van mijn favorieten van december was absoluut The Princess Switch. Heerlijk film.

December draait voor een groot gedeelte natuurlijk gewoon om kerst. En daar hoort minstens een foute kerstfilm bij. Zelf heb ik er dit jaar drie gekeken: A Veteran’s Christmas, A California Christmas en The Princess Switch. Die laatste was mijn absolute favoriet. The Princess Switch gaat over een jonge bakker die door omstandigheden een aantal dagen van leven ruilt met een prinses die exact op haar lijkt. Maar goed… Je voelt hem al aankomen: de bakker wordt verliefd op de prins. Dat belooft veel drama!


Pickwick: Even ontspannen

Laatst zag ik opeens een nieuw smaakje in onze theedoos thuis liggen: Pickwick: Even Ontspannen. Deze thee beloofde een rooibossmaak met karamel en gember. Klonk als een heerlijk winters theetje, dus ik besloot hem maar meteen te proberen. Mán, dat was genieten. Ik heb daarna iedere dag een kopje gedronken, totdat de zakjes op waren. Ik hoop dat dit een smaakje is dat niet alleen voor de wintermaanden te koop is, maar ook later nog. Want ik ben zeker van plan om nog een doosje te halen. Anders in ieder geval een memorabele favoriet van december.


Taylor Swift: Evermore

Over favorieten van december gesproken: Evermore, het nieuwste album van Taylor Swift!

Eigenlijk is het niet helemaal eerlijk dat deze in mijn favorieten is beland. Ik ben namelijk al jaren ontzettend fan van Taylor Swift. Ik kon dit dus niet disliken. Maar goed: tegen al mijn verwachtingen in dropte Taylor Swift dit jaar niet één maar twee albums. Beide van de een op de andere dag. Evermore is het zusje van Folklore dat eerder dit jaar verscheen. En ja, het is weer even mooi. Heerlijke rustige nummers die voor een intiem droommomentje naar een andere wereld zorgen. Mijn favoriete nummers van dit album zijn Marjorie en Champagne problems. Zeker het luisteren waard als je er nog niet aan toe bent gekomen.

Zo, dit waren mijn favorieten van december. Waar heb jij in de afgelopen maand nou echt van genoten? Laat het me weten in een reactie.

Liefs, Ilja

Follow my blog with BloglovinGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *