Favorieten van november

Favorieten van november

Afgelopen maand introduceerde ik een blog ‘verslonden in oktober’. Ik kwam er echter achter dat ik in een maand helemaal niet zo veel verslind. Door het afstuderen heb ik het namelijk best wel druk. Hierdoor heb ik nieuw idee bedacht: ‘favorieten van…’ In deze rubriek bespreek ik maandelijks mijn favorieten van de maand ervoor. Wat zijn mijn favorieten van november? Welke producten heb ik ontdekt? En wat is er zo fijn aan?


OUAI: leave in conditioner

Deze leave in conditioner van Ouai is een absolute favoriet van november

Misschien is dit van al mijn favorieten van november wel mijn absolute favoriet. Deze leave in conditioner van OUAI zat in de adventskalender van Zalando. Het is de bedoeling dat je deze na het douchen in je vochtige haar sprayt voordat je het borstelt. Daarna ben je klaar: je hoeft het product niet meer uit te spoelen, zoals met de meeste conditioners het geval is. Hij beschermt het haar tegen hoge temperaturen en gaat pluizig en beschadigd haar tegen. Ik heb deze een aantal keer gebruikt in de afgelopen maand en vind hem erg fijn. Ik denk dat ik nog wel een nieuwe, grotere verpakking hiervan ga bestellen. Na het inbrengen, kun je je haar veel beter uitkammen. Daarnaast is het fijn om mee te nemen als je niet thuis slaapt. Dan kun je na de douchebeurt toch je haren goed verzorgen. De geur vind ik zelf niet heel aantrekkelijk, maar ook niet per se storend.


Bumble and bumble: surf spray

Deze surfspray van Bumble en bumble is misschien wel mijn favoriet uit de Zalando adventskalender

Ook dit product komt uit de adventskalender van Zalando. Opvallend: ook dit is een haarproduct. Deze vielen dit jaar blijkbaar vooral bij me in de smaak. Mijn haar is best wel onvoorspelbaar. De ene dag word ik wakker met een mooie, natuurlijke slag. De andere keer hangt mijn haar slap langs mijn gezicht. Deze surf spray van Bumble and bumble gebruik ik op dagen dat mijn haar wat minder natuurlijk volume heeft. Door een paar spraytjes over mijn haar te verdelen en het vervolgens lichtjes in te kneden, ziet mijn haar er de rest van de dag mooi uit. Ook hiervan overweeg ik een nieuwe, grotere verpakking te kopen. Al kun je met zo’n kleine verpakking best wel eventjes vooruit.


Bebo: enkellaarsjes Aranza

Deze Laarsjes ARANZA van BEBO kocht ik bij Zalando

Deze laarsjes bestelde ik bij Zalando. Ze kwamen tegelijk met de adventskalender binnen. Ik vind ze mega mooi. De laarsjes zijn van BEBO en het model heet ARANZA. Het zijn geen schoenen om heel de dag te dragen en wandelingen mee te maken, maar onder een jurkje tijdens het kerstdiner staan ze zeker heel leuk. Ook onder een simpele jeans kunnen ze mooi staan om een outfit wat zakelijker te maken. Ik was al langer naar dit soort laarsjes op zoek, maar ik vond de geribbelde ‘sokstof’ die veel van dit soort schoenen hadden niet mooi. Deze hebben gewoon een mooie, gladde stof. Pluspunt: ze kostten nog geen vijftig euro en zijn ook in twee andere kleuren verkrijgbaar. Ik ben er blij mee!


Smartphonehoesjes

Ik kocht deze maand maar liefst drie soorten telefoonhoesjes

Over favorieten van november gesproken: ik kocht deze maand opeens veel telefoonhoesjes! Begin november kwam mijn nieuwe telefoon binnen. De vorige was al ruim drie-en-een-half jaar oud en laadde van het een op het andere moment niet meer op. Dat was voor mij een teken dat deze aan vervanging toe was. Ik wilde graag weer een telefoon die niet te groot was en viel uiteindelijk voor de iPhone SE 2020. Zoals je misschien wel weet zijn er voor iPhones ontzettend veel telefoonhoesjes op de markt. Ik kon het dus niet laten om er een aantal aan te schaffen, zodat ik af en toe kan afwisselen. In totaal kocht ik er deze maand dus drie: een met gouden sterretjes, een met een groene panterprint en een met burgundy marmerprint. De laatste komt van iDeal of Sweden. Daar kocht ik nog meer. Hierover komt deze maand een review. Ik word in ieder geval ontzettend blij van deze verschillende telefoonhoesjes met mooie designs. Welke is jouw favoriet?


Jane The Virgin: seizoen 5

Jane the Virgin is op het gebied van series echt een all time favorite. Seizoen vijf is dus absoluut een van mijn favoriete bezigheden van november.

Ik ben deze maand eindelijk toegekomen aan het vijfde seizoen van Jane The Virgin. In mijn blog over activiteiten die je kunt doen tijdens quarantaine lazen jullie al dat ik van deze serie houdt. Helaas had ik nog geen tijd gevonden om te beginnen aan het nieuwe seizoen dat sinds eind september op Netflix staat. Inmiddels is daar verandering in gekomen. Ik ben nu bij aflevering 11 en wat is het weer geweldig! Ik heb zo lang gewacht op het vervolg en nu ben ik intens van de nieuwe afleveringen aan het genieten. Helaas is dit wel het laatste seizoen van de serie. Heb jij tips voor een nieuwe ontspannende serie?


Miley Cyrus: Plastic Hearts

Plastic Hearts: mijn favoriete album van november

Spotify Wrapped is sinds deze week weer beschikbaar en het is natuurlijk super leuk  om naar al je favorieten van het afgelopen jaar te luisteren, maar vergeet niet dat er ook weer nieuwe toppers uitgebracht worden. Eind deze maand kwam het nieuwe album ‘Plastic Hearts’ van Miley Cyrus uit met daarop natuurlijk de nummers ‘Midnight Sky’ en ‘Prison’ met Dua Lipa. Maar er staan nog veel meer toppers op dit album (‘Never be me’, aanrader!). Ik heb niet vaak dat ik alle nummers luister van een album van een artiest waar ik geen fan van ben, maar bij dit album was dat geen moeite.

Dit waren mijn favorieten van november. Waar hebben jullie in deze maand extra van genoten? Laat het me weten in een reactie.

Liefs, Ilja

Follow my blog with BloglovinGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *